ZELF SEO DOEN

Alles over SEO - Linkbuilding - Content - Social Media - Techniek

 

 

Blog

SEO checklist 2019

seo checklist 2019
Ben jij ondernemer en wil je zelf aan de slag met SEO? Dan raad ik je aan deze SEO checklist goed te bestuderen. Met het combineren van deze SEO checklist en het gebruik van onze SEO Software maak je super snel de juiste stappen voor een succesvol SEO strategie.

Lees meer: SEO checklist 2019

SEO website verbeteren

SEO website verbeteren

"Je hebt een website en je wilt goed gevonden worden. Alleen blijven grote aantallen bezoekers nog uit. Dan moet je de SEO van je website verbeteren zodat je goed gevonden wordt in Google. Want 99,9% van alle internetters start hun zoektocht op Google."

Dit is het standaard verhaal dat je vaak hoort en leest - en in essentie klopt dit ook. Alleen komt er nog wel wat meer bij kijken maar je wilt toch ook graag weten; waarom?!

In deze blog vertellen we je wat je moet weten voor je de SEO van je website gaat verbeteren: waarom wil je de SEO van je website eigenlijk verbeteren?

Lees meer: SEO website verbeteren

SEO uitbesteden kosten

SEO uitbesteden kosten

Wanneer je besluit SEO uit te besteden wil je daar natuurlijk de kosten van weten. Vaak zijn de kosten bij het uitbesteden van SEO lager dan wanneer je (serieus) SEO zelf doet. In dit artikel vind je geen exacte kosten maar kun je voor jezelf een lijst maken welke SEO onderdelen je uit wilt besteden en welke je zelf wilt blijven doen.

Lees meer: SEO uitbesteden kosten

 

20 SEO tips, zo in je postvak: