ZELF SEO DOEN

Alles over SEO - Linkbuilding - Content - Social Media - Techniek

 

 

Blog

SEO website bouwen

SEO website laten maken

Wanneer je voor je bedrijf een nieuwe website wilt laten maken is het handig om een seo geoptimaliseerde website te laten maken. Dan is je website vanaf de basis aan al goed opgebouwd voor zoekmachines als Google. We vertellen je graag hoe dit in zijn werk gaat en waar je op moet letten.

Lees meer: SEO website bouwen

SEO webshop verbeteren

SEO webshop verbeteren

Je bent net aan de slag met je webwinkel maar de klanten lijken je nog niet echt te kunnen vinden. Hoe verbeter je dit dan? SEO is een handige tool om hoger te eindigen in de zoekresultaten van de zoekmachine. Op die manier kunnen klanten je dus ook beter vinden. In deze blog geven we je een aantal tips waar je meteen mee aan de slag kunt.

Lees meer: SEO webshop verbeteren

Afbeeldingen optimaliseren voor SEO

Afbeeldingen optimaliseren voor SEO

Hoe je afbeeldingen optimaliseert voor een betere SEO voor je website

Naar aanleiding van onze blog SEO webteksten schrijven kregen we veel vragen over het optimaliseren van afbeeldingen voor je website. In feite bestaat het optimaliseren van afbeeldingen voor SEO uit 2 factoren: visuele optimalisatie en technische optimalisatie. In deze blog leggen we je uit hoe je een afbeelding het beste optimaliseert voor je website en natuurlijk de Google zoekmachine.

Lees meer: Afbeeldingen optimaliseren voor SEO

 

20 SEO tips, zo in je postvak: