ZELF SEO DOEN

Alles over SEO - Linkbuilding - Content - Social Media - Techniek

 

 

Blog

SEO webshop verbeteren

SEO webshop verbeteren

Je bent net aan de slag met je webwinkel maar de klanten lijken je nog niet echt te kunnen vinden. Hoe verbeter je dit dan? SEO is een handige tool om hoger te eindigen in de zoekresultaten van de zoekmachine. Op die manier kunnen klanten je dus ook beter vinden. In deze blog geven we je een aantal tips waar je meteen mee aan de slag kunt.

Lees meer: SEO webshop verbeteren

Afbeeldingen optimaliseren voor SEO

Afbeeldingen optimaliseren voor SEO

Hoe je afbeeldingen optimaliseert voor een betere SEO voor je website

Naar aanleiding van onze blog SEO webteksten schrijven kregen we veel vragen over het optimaliseren van afbeeldingen voor je website. In feite bestaat het optimaliseren van afbeeldingen voor SEO uit 2 factoren: visuele optimalisatie en technische optimalisatie. In deze blog leggen we je uit hoe je een afbeelding het beste optimaliseert voor je website en natuurlijk de Google zoekmachine.

Lees meer: Afbeeldingen optimaliseren voor SEO

Zelf SEO doen of uitbesteden?

seo uitbesteden of zelf doen Waarom je SEO zelf zou doen en waarom je SEO zou uitbesteden

Je hebt een bedrijf en natuurlijk een website. Ga je SEO zelf doen of uitbesteden? Je wil natuurlijk meer bezoekers naar je website en je wil ook dat ze allemaal klant worden. In deze uitleg laat ik je zien waarom je zelf seo zou doen en waarom je seo zou uitbesteden. Maar ook waarom je juist een samenwerking met een seo bedrijf zou kunnen overwegen.

Lees meer: Zelf SEO doen of uitbesteden? 

 

20 SEO tips, zo in je postvak: