ZELF SEO DOEN

Alles over SEO - Linkbuilding - Content - Social Media - Techniek

 

 

Blog

Afbeeldingen optimaliseren voor SEO

Afbeeldingen optimaliseren voor SEO

Hoe je afbeeldingen optimaliseert voor een betere SEO voor je website

Naar aanleiding van onze blog SEO webteksten schrijven kregen we veel vragen over het optimaliseren van afbeeldingen voor je website. In feite bestaat het optimaliseren van afbeeldingen voor SEO uit 2 factoren: visuele optimalisatie en technische optimalisatie. In deze blog leggen we je uit hoe je een afbeelding het beste optimaliseert voor je website en natuurlijk de Google zoekmachine.

Lees meer: Afbeeldingen optimaliseren voor SEO

Zelf SEO doen of uitbesteden?

seo uitbesteden of zelf doen Waarom je SEO zelf zou doen en waarom je SEO zou uitbesteden

Je hebt een bedrijf en natuurlijk een website. Ga je SEO zelf doen of uitbesteden? Je wil natuurlijk meer bezoekers naar je website en je wil ook dat ze allemaal klant worden. In deze uitleg laat ik je zien waarom je zelf seo zou doen en waarom je seo zou uitbesteden. Maar ook waarom je juist een samenwerking met een seo bedrijf zou kunnen overwegen.

Lees meer: Zelf SEO doen of uitbesteden? 

Seo webteksten schrijven

seo webteksten schrijven

Seo webteksten schrijven

Het schrijven van seo webteksten is wellicht veel minder moeilijk dan je denkt. In deze blog geven we tips voor het schrijven van seo content voor je website. Ook vind je hier een stappenplan voor het schrijven van seo webteksten. Zo worden jouw landingspagina's en blogs beter gevonden door Google en leest het ook nog eens lekker weg!

Lees meer: Seo webteksten schrijven

 

20 SEO tips, zo in je postvak: