ZELF SEO DOEN

Alles over SEO - Linkbuilding - Content - Social Media - Techniek

 

 

Blog

Zelf SEO doen of uitbesteden?

seo uitbesteden of zelf doen Waarom je SEO zelf zou doen en waarom je SEO zou uitbesteden

Je hebt een bedrijf en natuurlijk een website. Ga je SEO zelf doen of uitbesteden? Je wil natuurlijk meer bezoekers naar je website en je wil ook dat ze allemaal klant worden. In deze uitleg laat ik je zien waarom je zelf seo zou doen en waarom je seo zou uitbesteden. Maar ook waarom je juist een samenwerking met een seo bedrijf zou kunnen overwegen.

Lees meer: Zelf SEO doen of uitbesteden? 

Seo webteksten schrijven

seo webteksten schrijven

Seo webteksten schrijven

Het schrijven van seo webteksten is wellicht veel minder moeilijk dan je denkt. In deze blog geven we tips voor het schrijven van seo content voor je website. Ook vind je hier een stappenplan voor het schrijven van seo webteksten. Zo worden jouw landingspagina's en blogs beter gevonden door Google en leest het ook nog eens lekker weg!

Lees meer: Seo webteksten schrijven

SEO 2018: Tips en Trends

SEO 2018: Tips en Trends

Het jaar is net begonnen en traditiegetrouw schrijft YZCommunicatie weer over de verwachte SEO trends met de daarbij benodigde SEO tips. Natuurlijk worden er geen grote sprongen gemaakt op SEO gebied, het zijn eerder ‘verschuivingen’. Zolang je blijft beseffen dat Google alleen het beste antwoord wil geven op de gestelde vraag (of zoekopdracht) en vanuit die visie controleert of alles SEO technisch in orde is, hoef je je niet druk te maken.

Lees meer: SEO 2018: Tips en Trends

 

20 SEO tips, zo in je postvak: