ZELF SEO DOEN

Alles over SEO - Linkbuilding - Content - Social Media - Techniek

 

 

Blog

SEO trends 2017

SEO trends 2017

2017 is alweer meer dan een maand jong. Hoogste tijd om de SEO trends door te nemen.
Waarschijnlijk heb je je seo strategie en online marketing plannen al bedacht. Toch is het handig om onderstaande SEO trends nog eens goed door te nemen.

Lees meer: SEO trends 2017

Het belang van SEO bij SEA

Het belang van SEO bij SEA

Met Google Adwords kun je snel scoren met je website. Met een account, wat budget en natuurlijk een website, kun je binnen enkele minuten al bovenaan staan. Dus waarom zou je dan nog SEO doen??

Dit is een grote valkuil. De essentie van de Google zoekmachine is namelijk om hun klanten (mensen die zoeken met Google) het beste resultaat te geven. En jawel, dit geldt dus ook voor betaalde Google advertenties!

Lees meer: Het belang van SEO bij SEA 

Zelf een snelle SEO check doen

Zelf een snelle SEO check doen

SEO is geen eenmalige activiteit voor je website. Dit is een continu proces. Denk bijvoorbeeld aan linkbuilding en bloggen. Dit zijn terugkomende werkzaamheden. Deze SEO werkzaamheden zijn echt rendementvol wanneer de basis van je website goed is.

Hieronder staan SEO tips welke je zelf "snel" kunt doen waarmee je je website in de basis SEO-proof maakt. Combineer dit met de andere optimalisatie werkzaamheden en je zult snel resultaat zien in Google.

Lees meer: Zelf een snelle SEO check doen

 

20 SEO tips, zo in je postvak: