ZELF SEO DOEN

Alles over SEO - Linkbuilding - Content - Social Media - Techniek

 

 

Blog

SEO 2018: Tips en Trends

SEO 2018: Tips en Trends

Het jaar is net begonnen en traditiegetrouw schrijft YZCommunicatie weer over de verwachte SEO trends met de daarbij benodigde SEO tips. Natuurlijk worden er geen grote sprongen gemaakt op SEO gebied, het zijn eerder ‘verschuivingen’. Zolang je blijft beseffen dat Google alleen het beste antwoord wil geven op de gestelde vraag (of zoekopdracht) en vanuit die visie controleert of alles SEO technisch in orde is, hoef je je niet druk te maken.

Lees meer: SEO 2018: Tips en Trends

SEO trends 2017

SEO trends 2017

2017 is alweer meer dan een maand jong. Hoogste tijd om de SEO trends door te nemen.
Waarschijnlijk heb je je seo strategie en online marketing plannen al bedacht. Toch is het handig om onderstaande SEO trends nog eens goed door te nemen.

Lees meer: SEO trends 2017

Het belang van SEO bij SEA

Het belang van SEO bij SEA

Met Google Adwords kun je snel scoren met je website. Met een account, wat budget en natuurlijk een website, kun je binnen enkele minuten al bovenaan staan. Dus waarom zou je dan nog SEO doen??

Dit is een grote valkuil. De essentie van de Google zoekmachine is namelijk om hun klanten (mensen die zoeken met Google) het beste resultaat te geven. En jawel, dit geldt dus ook voor betaalde Google advertenties!

Lees meer: Het belang van SEO bij SEA 

 

20 SEO tips, zo in je postvak: