ZELF SEO DOEN

Alles over SEO - Linkbuilding - Content - Social Media - Techniek

 

 

Blog

Het belang van SEO bij SEA

Het belang van SEO bij SEA

Met Google Adwords kun je snel scoren met je website. Met een account, wat budget en natuurlijk een website, kun je binnen enkele minuten al bovenaan staan. Dus waarom zou je dan nog SEO doen??

Dit is een grote valkuil. De essentie van de Google zoekmachine is namelijk om hun klanten (mensen die zoeken met Google) het beste resultaat te geven. En jawel, dit geldt dus ook voor betaalde Google advertenties!

Lees meer: Het belang van SEO bij SEA 

Zelf een snelle SEO check doen

Zelf een snelle SEO check doen

SEO is geen eenmalige activiteit voor je website. Dit is een continu proces. Denk bijvoorbeeld aan linkbuilding en bloggen. Dit zijn terugkomende werkzaamheden. Deze SEO werkzaamheden zijn echt rendementvol wanneer de basis van je website goed is.

Hieronder staan SEO tips welke je zelf "snel" kunt doen waarmee je je website in de basis SEO-proof maakt. Combineer dit met de andere optimalisatie werkzaamheden en je zult snel resultaat zien in Google.

Lees meer: Zelf een snelle SEO check doen

Webspam factoren van buiten je website

Webspam factoren van buiten je website
  • Een onnatuurlijke toename van links naar jouw website.
  • Penguin penalty, is je website aangepakt tijdens de Penguin update, dan zal Google hier voorlopig nog rekening mee houden.
  • Veel backlinks die komen van profielen op websites met een lage kwaliteit, zoals forumprofielen die niet of nauwelijks actief zijn.
  • De relevantie van websites met een backlink. Zijn er veel websites die niets met jouw website of onderwerp te maken hebben, dan kan Google je hiervoor straffen.
  • Als je veel waarschuwing van links via Google Webmaster Tools binnenkrijgt, dan kan dit een negatieve invloed hebben.
  • Veel backlinks met hetzelfde klasse C IP-adres.

Lees meer: Webspam factoren van buiten je website

 

20 SEO tips, zo in je postvak: